Etävastaanotto

Matalan kynnyksen terapiaa

Videon välityksellä tai puhelimitse

Hinnasto

Valitse palvelu

 

Maksutapoina verkkopankki, luottokortti ja osamaksu.

Muistathan,

että psykologin etävastaanotolle hakeutuaksesi et tarvitse kokemusta ongelmasta omassa elämässä. Itsetuntemuksen syventäminen ja ennaltaehkäisevä omaan hyvinvointiin panostaminen ovat myös hyviä syitä ajan varaamiselle. Terapiassa voit keskustella luottamuksellisesti kaikesta elämääsi liittyvästä.

Mikään asia ei ole liian suuri tai pieni!

Psykologipalvelu Tien tavoitteena on tarjota helposti, matalalla kynnyksellä ja asiakaslähtöisellä otteella psykologin etävastaanottoa, joka on miellyttäväksi ja tehokkaaksi koettua terapiapalvelua. Palvelu on saatavillasi ilman lähetteitä tai jonoja!

Psykologina tarjoan sinulle ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntijuutta. Työskentely pohjautuu vankkaan psykologiseen osaamiseen ihmisyyteen liittyvistä yleisistä lainalaisuuksista sekä yksilöllisistä eroista. Työssäni käytän tutkittuja ja turvallisia menetelmiä, joita hyödynnämme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivalla tavalla.

Monet asiakkaistani tulevat vastaanotolle ensimmäistä kertaa elämässään. Osa asiakkaista saa selkeyttä tilanteeseensa tai ajatuksiinsa muutamalla käyntikerralla, kun taas toiset käyvät vastaanotollani säännöllisesti kerran viikossa

Kenelle?

Terapeuttinen työskentely on tarkoitettu sinulle, jos haluat tavoitella syvällistä eheytymistä tai saada tukea erilaisissa elämän haasteissa. Tavoittelet ehkä kasvua, jonka kautta voisit elää omannäköistä ja toiveidesi mukaista elämää. Voit haluta pohtia elämäsi suuntaa tai käsitellä elämänhistoriaasi saadaksesi siihen uudenlaisia näkökulmia.

Vastaanotolla voit keskustella luottamuksellisesti mistä tahansa elämääsi, vointiisi tai mielesi hyvinvointiin liittyvistä asioista. Voit kaivata tukea kuormittavassa elämäntilanteessa tai haluat ehkä löytää uudenlaisia näkökulmia ja keinoja käsitellä menneisyyden painolasteja. Toiveissasi voi olla tasapainoisemman elämäntavan saavuttaminen, ahdistuksen, uupumuksen, masentuneisuuden tai stressin kanssa pärjääminen. Työskentelyn kohteena voivat olla myös erilaiset sosiaalisiin tilanteisiin liittyvät haasteet tai itsetuntemuksen ja itsevarmuuden kehittämisen toiveet.

Sinä päätät mitä asioita menneisyyden, nykyisyyden tai tulevaisuuden suhteen haluat käsitellä.

Psykologina olen rakentanut osaamistani psykologian ja psykoterapian oppeihin vuosien ajan. Työskentely perustuu molemminpuoliseen kunnioitukseen ja luottamuksellisuuteen ja sinun toiveesi määrittävät sen suunnan. Tavoitteenani on tarjota sinulle turvallinen, empaattinen ja avoin mahdollisuus terapeuttiselle kohtaamiselle ja ihmisenä kasvamiselle. Yhdessä voimme tarkastella elämäsi psyykkisiä, kehollisia ja henkisiä ulottuvuuksia. Usein muutokset hyvinvoinnissamme heijastuvat niin tunteisiin, ajatuksiin kuin kehollisiin tuntemuksiinkin.

Lämpimästi tervetuloa lukemaan lisää minusta ja ajatuksistani sivustolta.

“Toivottavasti valitset juuri minut kanssakulkijaksi seuraaville askeleillesi!”

Seuraa Tietä somessa!